Kyorin – новата холограма на Shimano

В стремежа си към брутален реализъм от Shimano стигат до там, че взимат за дизайн на Kyorin холограмата, пълно копие на люспите на живи сардини. Използвани са стотици рибки, на които са им сканирани и анализирани люспите, за да се пресъздаде такава холограма, която да прилича на жива рибка. И пречупването на светлината и подредбата на люспите – всичко е изпипано до най-малкия детайл.

Холограма с автентично пресъздадени люспи способни да побъркат рибите

В разработката на тази холограма освен обичайните prostaff тестери, участват и много експерти в сферата на дизайна. Ето затова крайния резултат е наистина впечатляващ и толкова реалистичен.
Холограмата променя отблясъка си в зависимост от ъгъла на светлината. Ако имате примамка, оборудвана с Kyorin холограма, просто я потопете под вода и вижте различните отблясъци на всяка една малка люспа по тялото на воблера. Примамката наистина е жива!

Разбира се, холограмното покритие е направено здраво и износоустойчиво, така че, да не се разваля лесно от протриване с куките и от драскането от зъбите на хищниците. В това отношение специалистите, запознати с качеството на холограмите, също използват най-новите технологии, и смятаме, че крайният продукт е точно това, което би желал всеки риболовец – максимално реалистична и издръжлива примамка.

Няма да има нова серия примамки, а само част от сериите воблери са допълнени с новите холограми. Засега са допълнени част от Exsence серийте на Ocea, Coo и Goliath, а също и малите размери на Silent Assassin (80 и 99 мм).

Така изглежа продуктовото лого, което трябва да търсите върхи примамките.

Riboloven magazin

Виж също

FOX RAGE RS TRIPLE LAYER Яке и Гащеризон

FOX RAGE RS TRIPLE LAYER Яке и Гащеризон

Видео ревю на FOX RAGE RS TRIPLE LAYER Яке и Гащеризон: Нови и подобрени водоустойчиви …

Salty StageGodron, Abu Garcia

Точно когато започнем да си мислим, че живеем в ерата на новите технологии, дори и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

RIBOLOVEN MAGAZIN