Salmo Hornet

Salmo Hornet – воблер за всички хищници

Воблер Salmo Hornet се произвежда в много различни модели, размери и цветове. Това прави примамката на Салмо, подходящ за всички видове хищни риби у Нас.

Воблерът, доказано, лови успешно кефали, пъстърви, щуки, бели риби и сомове. Резултатите са неизбежни с невероятната и успешна игра на воблера във водата.

За спининг риболов на кефал, пъсърва и други по-дребни хищници се препоръчват по-малките размери от модела. Подходящ в случая е Salmo Hornet Deep Runner 2,5 см- потъващ, който е с перфектен размер за търсените риби и достатъчно тежък да се заметне на желаната дистанция.

За тролинг на пъстърва е добре да се запасим с малки Хорнечета от Воблер Salmo Hornet Deep Runner , а за бяла риба и сом са подходящи по-големите размери от същия модел.

Воблер Salmo Hornet Super Deep Runner – плуващ

Когато стане дума за риболов на сом с изкуствени примамки, няма как да пропуснем, така наречения картоф, Salmo Hornet Deep Runner 9F . Подхоящ за спининг и задължителен за тролинг риболов на сом. При риболов на сом, задължително се сменят тройките и халките на всички примамки с марка Салмо!

Воблер Salmo Hornet Deep Runner 9F – плуващ

Тройки за сом, които няма да Ви подведат са Тройни куки VMC 3x 7556 BN и моделът Тройни куки VMC 3x 7556 TI  Смяната на тройките на воблерите Салмо, при риболов на сом, е недостатъчна, използвайте и Халки усилени .

Халки усилени OS-06 Hyper Press Ring SW

 

 

Ако сте използвали примаките на Салмо, споделете свойте виждания в коментарите по-долу. Ако спининга ви е в кръвта, посете форума, посветен на спининг риболов – spinning-mania.com .

 

 

 

Riboloven magazin
RIBOLOVEN MAGAZIN