Ima Lipper 90

Ima Lipper 90

Ima Lipper е примамка, която плува точно под повърхността на водата. С чиста съвест може да се каже, че тя е от този тип примамки, които трябва да бъдат притежавани от всички морски спинингисти.

Ima Lipper 90

Цветовата схема е богата и напълно съответства с гамата на Ima. Всички четиринадесет цвята са високоатрактивни за риболов на лаврак.

Ima Lipper 90

„Lipper 90“ е с дължина от 90мм и с тегло от 12 гр. Воблера е плуващ. Дължината от 9 сантиметра позволява да бъде лесна хапка за всички лавраци. Плиткогазещото тяло позволява да се лови и в най-плитките плажове и разливи, там къде настървения лаврак преследва малките рибки. Работната дълбочина на примамката е от нула до 20 сантиметра.

Ima Lipper 90

 

Основните разлики от други подобни примамки (напр. Shimano Agake) е центъра на тежестта, който е изнесен напред и ниско в тялото за да плува под по-голям наклон. При бавно водене опашката на воблера започва да играе така, че перката на гърба да прави нежни вълнички по повърхността на водата.

Ima Lipper 90

„Lipper 90“ е като акула, която с гръбния си плавник пори водната повърхност. Гръбната перка така е проектирана, че създава V-образно набраздяване на повърхността, което симулира движението на слаба и болна рибка провокирайки хищниците да атакуват. Ima Lipper 90

Официалният сайт на Ima пуска три клипчета, които разширяват описанието на Lipper 90 и доказват неговата ефективност

RRP цената е ¥ 1,800

 

Riboloven magazin

Виж също

Salty StageGodron, Abu Garcia

Точно когато започнем да си мислим, че живеем в ерата на новите технологии, дори и …

jackson_athlete17

Jackson Athlete 17SSV/17FSV

Athlete серията на Jackson e един от най-популярните воблери за риболов на лаврак от много …

RIBOLOVEN MAGAZIN